7.12.2011

Ultrakuulumisia

En päässyt maanantain seurantaultran jälkeen kertoilemaan ultrakuulumisia. Maanantaina en ehtinyt ennen töihin menoa ja eilen meillä ei jostain syystä toiminut netti. Tai sitten vika oli koneessani - mene ja tiedä - mutta en päässyt mihinkään muualle kuin naamakirjaan. Se taas ei olisi ollut niin väliksi.

No, tässä sitä nyt ollaan, ja nyt olenkin ennättänyt käydä jo toisessakin ultrassa. Maanantaista perjantaihin oli sen verran pitkä aika, että lääkäri kysyi, sopisiko minulle tulla käymään tänäänkin niin nähdään tarvitseeko annostusta nostaa. Ultrissa kaikki oli niin kuin pitääkin. Limakalvo reilut 7mm, ja folleja kymmenkunta (7+3). Lisäksi pienempiä folleja ainakin viitisen kappaletta, mutta niitä lääkäri ei kuulemma haluaisi mukaan, sillä suuri munasolumäärä voi vaikuttaa kohdun limakalvoon epäsuotuisasti ja kypsyttää sen ennen aikojaan. Pidimme siis annostuksen samana, ja tarkistetaan vielä perjantaina pitääkö sitä kenties nostaa. Punktio lienee alkuviikosta, mutta tarkkaa päivää en vielä tiedä. Perjantaina olemme jo paljon viisaampia.

Kunpa vaan kaikissa rakkuloissa olisi kypsä solu sisällä... Hui, kun jännittää!!! En millään jaksaisi odottaa ensi viikkoa, alan olla jo aika kärsimätön! Vaikka toki tiedän, että kunhan sinne asti päästään niin mikäli pääsen piinailemaan, sitten sitä vasta hermoillaankin. Onneksi on viikonloppuna töitä, niin aika kuluu varmaan vähän nopeammin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti