28.12.2011

Niin... ehkä ensi jouluna!!!???!!!

Tästä tulee maailman nopein tilannepäivitys...

Testasimme ELÄMÄMME ENSIMMÄISEN PLUSSAN EILEN ILLALLA!!!! ♥ ♥ ♥

Tänään kuulemme eilisen veritestin tuloksen, siihen asti jännittää niin paljon, etten tiedä miten päin olisin.

Matkan varrelta olisi riittänyt tunnelmia kerrottavaksi romaanin verran, mutta nythän kävi niin, että me kuuluimme niihin valittuihin, jotka ovat olleet reilut 2 vuorokautta ilman sähköä!!! Voi helvetti sentään... Eilinen plussakin piti todeta otsalampun valossa pilkkopimeässä talossa ;)

Tulin nopsasti ennen töiden alkua koneelle ilmoittautumaan :) Työpäivän aikana en koneelle pääse, joten voi olla, että seuraavan kerran kuulumisia tulee sitten kun joskus saamme sähköt takaisin... Anna mun kaikki kestää! Myös matkapuhelinverkon kanssa on ongelmia, eli en pääse virtuaalitodellisuuteen sitäkään kautta...

Mutta myönnettäköön, että tällä hetkellä in real life on niin paljon tunteita tunnettavana ja ajatuksia ajateltavana, että sähkökatko on murheistani pienin...!

Olen aivan täpinöissäni... tämä on eka kerta ikinä, kun olemme saaneet plussan mihinkään muuhun kuin ovulaatiotestiin...!

Voi kunpa tämä nyt pitäisi lujasti kiinni!!!!!

Jälleen lähti taivaalle pyyntö... ♥

5 kommenttia:

 1. Toivon kovasti, että pienenpieni tarrautuu kiinni ja kaikki menee hienosti. Ihanaa kuulla, että pitkä yrittäminen palkitaan! Onnea teille molemmille!

  VastaaPoista
 2. Oikein paljon onnea!!! Ja tarrautumistoivotukset täältäkin sinne! :)

  VastaaPoista
 3. tätäkin kautta... IIK, miten ihanaa!!!!!

  VastaaPoista
 4. *snif* IIIIIIHAAAANNAAAAAAA!! Ja niin oikein ♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos, kanssasisaret ♥
  Jännittää ihan hirmuisesti ja tuntuu, että vasta sitten ekan ultran jälkeen on vähän helpompi hengittää. Kunpa siinä vain olisi kaikki hyvin!!! Siihen asti jännitetään hirmuisesti... ihanaa kun olette tukena ♥

  VastaaPoista