13.12.2011

Punktion jälkeen

Punktio takana, Luojan kiitos... se oli tällä kertaa toooodella epämiellyttävän kivulias. Ja olo ei tunnu vieläkään helpottavan. Soitin jo klinikallekin, ja kysyin onko tämä normaalia. Kuulemma on, jos kiputuntemukset eivät voimistu. Tämä voi johtua ihan siitä, että tällä kertaa folleja tyhjennettiin enemmän kuin koskaan ennen.

Saimme 11 solua. Se on teoriassa ihan mielettömän hyvä tulos, yhtä paljon olemme saaneet vain kerran aikaisemmin. Se vain sattuu olemaan se edellinen 12 solun kerta, jolloin seuraavana päivänä oli vain YKSI hedelmöittynyt... Siispä en uskalla yhtään huokaista, ja odottelen erittäin ahdistunein mielin huomista hedelmöittymispuhelua. Toki punktio oli nyt myöhemmin kuin viime kerralla, eli toivon kyllä, että siellä on tällä kertaa useampia kypsiä. Tämä jännitys on kuitenkin sietämätöntä. Päivän hyvä uutinen oli se, että Miehen näyte oli paljon parempi kuin ennen :) Olisiko niillä Clomeilla nyt lopultakin vaikutusta tilanteeseen!? Tiedä häntä, noissahan voi ilmeisesti olla ihan normaalistikin paljon vaihtelua.

Jäimme miettimään tätä vieläkin hirmuisen kipeää oloani, kun on vaikeaa seistä suorassa, ja vaikkapa nousta sohvalta. Tähän asti olen ihmetellyt, kun ihmiset eivät jaksa useampaa hoitoa, kuin esim. kolme, ja nyt sanoin Miehelleni, että jos joka kerta olisi tuntunut näin raskaalta, en tiedä, olisinko jaksanut ollenkaan näin montaa kertaa. Ja hän sanoi juuri miettineensä, että näinköhän olemme tähän asti päässeetkin ihan epätavallisen helpolla... No, eikös sitä ajatella, että mitä enemmän se sattuu, sitä tehokkaampi hoito ;)

Jospa olo olisi huomenna jo parempi! Tutustun taas muuten aivan uusiin lääkkeisiin, kun mulla kokeillaan noita Zumenoneja, joista en entuudestaan tiedäkään mitään. Lugesteronin sijaan sain toisenlaisia progesteronikapseleita, ja sen lisäksi on viiden päivän antibioottikuuri... Että sellainen arsenaali! Kaikki keinot tosiaan käytössä. Jos nyt ei onnistu, niin sitten alan tosiaan olla epätoivoinen, kun on enää vaikea keksiä mitään uutta.

Nyt pitää jotenkin saada aika taas kulumaan ensin huomiseen ja sitten perjantaihin - jos vain siirrettävää saadaan... Hui!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti