11.9.2011

Ultranäkymiä

Ensimmäisessä ultrassa on nyt sitten lopultakin päästy käymään. Hyviä ja huonoja uutisia. Soluja oli tulossa ihan kohtalaisesti, 4-8 kpl 10mm:n molemmin puolin olevia. Olimme kuitenkin odottaneet ja toivoneet vähän ripeämpää kasvuvauhtia. Olen järjestänyt vapaata töistä sitä silmällä pitäen, että punktio tulisi keskiviikolle niin kuin alunperin oletimme. Nyt punktio onkin perjantaina, ja mahdollinen siirto maanantaina. Lisäksi surettaa, että Mies ei sitten pääse siirtoon mukaan. Mutta täytyy olla iloinen, että soluja näyttää kuitenkin olevan tulossa. Eli se nyt taitaa olla tässä puuhassa yksi pienimmistä murheista, jos Mies missaa siirron... Tärkeintä olisi vain, että sinne siirtoon asti ylipäätään päästään... Seuraava ultra on keskiviikkoaamuna, voi kunpa kasvua nyt tapahtuisi niin reippaasti, että punktio tosiaankin on edes silloin perjantaina, muuten aikataulut menevätkin tosi vaikeiksi. Syvä huokaus...

Pergoveris-annos tuplattiin, tästä eteenpäin kaksi piikkiä päivässä eli 300IU. Murrr, tänäänkin taas sattui aika tavalla kun pistin... Mut onneks kirpaisee vaan sen hetken, sen kestää kyllä. Kyselin Mieheltä, oonko ollut hänen mielestään jotenkin erilainen nyt tuon Synarelan kanssa, ja hän oli sitä mieltä, että oon ollut ehkä jopa tasaisempi kuin yleensä :) Niin musta itsestänikin on tuntunut. Hyvä, että noiden sivuvaikutusten suhteen sentään päästään helpolla tässä projektissa!

Tunnelma: Blääh...

1 kommentti:

  1. Hyvä että soluja tulossa kuitenkin ihan kivasti! Noi aikatauluhommat ja sumplimiset on tosiaan ihan syvältä perseestä. Normaali-ihmisten ei tällasia tarvi ikinä miettiä :( Meillä mies ollut muuten tasan YHDESSÄ siirrossa mukana.. eli 1/7. Eikä se ykskään kerta ees tuonut mitään onnea. Hah.

    VastaaPoista