29.9.2011

Piinaava piina eli terveisiä hermorauniolta...

PP10.

HUI!!!

Tajusin vielä lisäksi, että alkiohan oli kolmepäiväinen, eli normaalisti tänään olis jo pp11. Eikä mitään oireiksi luokiteltavaa. Ei ole varsinaisia menkkakipuja, mutta vatsa on kipeä ja oudon tuntuinen, ja meni tänä aamuna taas yhtäkkiä ihan sekaisin. Se ei ole mulle normaalia. Lisäksi on särkenyt päätä kaksi edellistä päivää, ei kuitenkaan enää tänään. Enkä ole ollut niin kiukkuinen kuin tässä vaiheessa yleensä, normaalisti muutama päivä ennen menkkoja oon niin vihainen, että hetkittäin tuntuu, että voisin käydä jonkun kimppuun... En onneksi ole vielä koskaan käynyt :D

Oon vihainen itselleni tästä kuulostelusta, pitäis vaan yrittää olla ajattelematta koko asiaa. Tänään lähden kuitenkin parin päivän työreissulle ja palaan lauantaina, saan onneksi vähän muutakin ajateltavaa.

Silloin kerran, kun vuoto alkoi ennen lugejen lopettamista, se oli pp13. Pidän sitä jonkinlaisena rajapyykkinä. Kaikkina muina kertoina olenkin testannut jo aikaisemmin, ja ainakin veritestin oltua nega olen lopettanut luget jo aiemmin. Aion sinnitellä maanantaille eli pp14 asti. Uskon, että jos tulos on negatiivinen, vuoto alkaa jo ennen sitä. Voi taivas, miten toivonkaan, että nyt voisi olla meidän vuoro onnistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti