16.9.2011

Punktion jälkeen

Punktiosta selvitty, huh helpotus. Se sattui tällä kertaa ihan kamalasti, jostain syystä lääkitys aloitettiin myöhemmin kuin ennen. Onneksi toipuminen on kuitenkin nopeaa, nyt kun särkylääkkeiden vaikutus alkaa hälvetä jomottelee enää vaan hiljalleen.

Ja asiaan. Saatiin 12 solua, mikä kuulosti ensin lupaavalta, mutta kuulin juuri, että niistä 6 oli ollut kypsiä. Ihan samanlainen määrä siis kuin ennenkin. Meillä on yleensä hedelmöittynyt noin puolet, ja niistä taas jakaantunut noin puolet, joillakin kerroilla jopa alle puolet, eli taas joudutaan jännittämään päästäänkö edes siirtoon. Nyt vielä viikonlopun yli. Vituttaa!!! Miks tän pitää olla näin vaikeaa?!? :( Lisäks ahdistaa kahta kauheammin joka puolelta tulvivat raskaus-, synnytys- ja kaikenmaailman iloiset uutiset. Koska on meidän vuoro??? Saadaanko me milloinkaan kokea sitä? Ja juu, tiedetään, tiedetään, ihan hyvinhän noista kuudesta voi tulla hyväkin saalis, mutta historia nyt kuitenkin antaa odottaa ihan muunlaisia todennäköisyyksiä. Taidanpa laittaa Miehen vastaamaan puhelimeen, kun huomenna saamme kuulla hedelmöittymisestä. En jaksa tätä jännitystä, mutta eipä kyllä varmaan hänkään.

2 kommenttia:

  1. Mä pidän täällä peukkuja niille pikku palleroille että ne nyt siellä maljalla tutustelis toisiinsa oikein kunnolla.. Ja olisivat niin "in love" että te saisitte huomenna oikein hyviä uutisia!

    Ja tosiaan niistä kuudesta voi saada hyvänkin saaliin!! Mutta paskat nyt sille! Teidän historialla mä ymmärrän oikein hyvin miltä susta tuntuu (been there, done that = meilläkin hyvästä munasolusaaliista huolimatta aina lopullinen tulos SURKEA!) Toivotaan kuitenkin että sieltä mahdollisimman moni olis vielä sitten maanantaina kunnossa, mutta ollaan tosiaan realistisia *halaus* Yritä kestää tää viikonlopun kamala piina! olet tärkeä, muista se!

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiltti <3 just yhtäaikaa sun kanssa kirjoittelinkin vähän rauhoittuneemman postauksen. Hermostuttaa, mutta näillä nyt sitten mennään. Toivotaan parasta. Ja totta, vaikka olisi ollut aiemmin surkeampikin menestys, mahdollista on silti onnistua :) Kiitos vielä, ja suurensuuri hali!!!!!!!

    VastaaPoista