23.9.2011

Hmm...

... pp4 ja menkkamaista jomotusta. Niinkuin joka hoidon jälkeen. Elättelen kuitenkin (ehkä säälittävästi) toiveita, että ne kuitenkin johtuisivat lugeista. Onhan vielä hurjan aikaista.

Sellainen olo, että ei saisi taaskaan kuvitella mitään, pessimisti ei pety. Ja optimisti ei koskaan ylläty iloisesti. Ottaisin siis sen yhden iloisen yllätyksen, kiitos! Ja oikein mielelläni huomaisin erehtyneeni; minulle ei ole koskaan ollut ongelma myöntää olevani väärässä.

Siltä se vaan kuitenkin tuntuu, että ihmeet tapahtuvat muille. Toisaalta mehän olemme jollekin muulle niitä muita...

PS. Nyt olikin hyvä hetki mainostaa tuota Anna-Kaisa Hakkaraisen Ihmeet tapahtuvat muille -kirjaa. Kuvaa loistavasti näitä tunnelmia! Jos kertoisin läheisilleni tilanteestamme, ja haluaisin heidän ymmärtävän mitä päässäni pyörii ja miltä tämä kaikki tuntuu, löisin juuri tuon kirjan käteen. Tosin (HUOM! Nyt tulee JUONIPALJASTUS!) mieheni en anna sitä lukea, koska kirjan pariskunta jää ilman lasta. Tiedän, että kirja vain pahoittaisi hänen mielensä vielä enemmän.
Ai juu, ja lisäisin kyllä pakettiin vielä Riika Ruottisen Keskenmenosaappaatkin.

4 kommenttia:

  1. ..varovaisesti kysyn, että miten siellä menee..?

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kysyit :) Vähän yksinäinen olo piinailla, kun tuntuu, että just nyt ei virtuaalimaailmassakaan ole samoissa meneviä kohtalotovereita :O
    Just kirjottelinkin postauksen: ei mitään oireita. Ollut menkkakipuja niinku aina, ja niistä mä aina masennun hirveästi. Ja alan puhua sit miehellekin, että mitenkähän siitä taas selvitään jos ei onnistu, ja harmittaa maalata piruja seinälle, kun hän jaksaa loppuun asti toivoa. Mäkin haluaisin, mutta pelottaa niin hirveesti taas, että miten pahalta se sit tuntuu :(
    Mutta joo, ei siis mitään oireita, muuta ku samat menkkakivut ku aina. Ja neki hetkeks hiljeni, alkaakseen varmaan uudelleen tossa viikon loppupuolella. Huokaus.
    Joko kaduttaa, että kysyit :D Heh, huomaa, että ei ole ketään kelle ihmetellä tätä tilannetta, ku heti tuli tällanen purkaus :O Ohhoh. Mutta siis kiitos huolenpidosta <3

    VastaaPoista
  3. ei kaduta :) Sun fiilikset taitaa olla just sellasia mitä voi olettaakin olevan. Jos on tahkonnu niin monta hoitoa ku te, niin onko ihme, jos alkaa kuulostaa Ihaalta, niinku kirjotit. Mutta silloinkin kun sulla itelläs ei oo toivon hippustakaan jäljellä, niin muista, että meitä on monia, jotka toivotaan vimmatusti sun puolesta!!

    VastaaPoista