29.8.2011

Jäitä poltellessa...

Aika kuluu h i t a a s t i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tämä sumutteluvaihe on kyllä harvinaisen tylsä. Nyt olen sumutellut viikon, enkä ole huomannut suurempia oireita. Vähän vihloo munasarjojen tienoille (en tosin tiedä, kuuluuko tämä asiaan tässä vaiheessa, eli voiko sitä lukea oireeksi), mutta muuta en ole huomannut. Pari päivää sitten kiukuttelin Miehelle, mutta koska se oli vain kertaluontoinen episodi (no jaa, myönnettäköön, että hieman useampi kerta tuli sen päivän aikana hermostuttua...), en usko, että sitä voi lukea Synarelan piikkiin. Ehkä PMS:än...? En edelleenkään tosin tiedä, milloin kuukautisten kuuluisi alkaa, mutta kierron mukaan tällä viikolla kuitenkin.

Olin pari päivää melko intensiivisellä työmatkalla, ja aikaerosta johtuen jouduin laittamaan kellon keskellä yötä herättämään sumuttelemaan... Tämä ei varsinaisesti parantanut yöunien laatua rytmin mentyä muutenkin sekaisin matkustelun vuoksi. Tämänhetkinen infernaalinen väsymys johtuneekin enemmän unenpuutteesta, kuin lääkkeistä. No, nyt on jokunen päivä aikaa toipua ja levätä.

Voisin jopa tavata ystäviä. Hoidoissahan on kuitenkin sellainen vaihe, että päähän mahtuu muitakin ajatuksia. Niin se vain on, että olen kyllä tässä hoitojen mittaan pitänyt etäisyyttä ystäviini, vain pari läheisintä kun tietää hoidoistamme. Silloin kun hoidot ovat siinä vaiheessa, että nielevät kaiken energian ja huomion, ei vain kiinnosta tavata ketään. Tuntuu, että kaikki puheenaiheet ovat täysin tyhjänpäiväisiä, eikä kiinnosta keskustella mitään niitä näitä, kun omat ajatukset ovat täysin muualla. Olisi tärkeää säilyttää ystävät, ja huolehtia siitä, että on muutakin elämää kuin tämä jatkuva yrittäminen, mutta olen yrittänyt pitää ystävät sopivan etäisyyden päässä. Silloin kun en halua hoitojen takia tavata ketään, olen käyttänyt töitä ja muita menoja tekosyynä hiljaiselooni. Ja koittanut pysyä pois Facebookista... Yleensä aina sieltä lävähtää vino pino vauvauutisia ja muita vauvakuulumisia, ja toisinaan se vain tuntuu olevan too much. Sitten hyvinä hetkinä se ei välttämättä tunnu juuri miltään. Ja joidenkin kuulumisia on jopa mukavaa lukea :) Mutta anyway, pitänee yrittää hyödyntää tätä vapaa-aikaa, ja ylläpitää ja tarvittaessa paikkaillakin vähän sosiaalisia suhteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti