10.1.2012

Odottavan aika...

... on ihan käsittämättömän pitkä. Varhaisultraan on nyt tasan viikko.

Tänään siis rv 6+0 ja viikkotestin näyttöön lävähti aamulla ilman odottelua toivomani Raskaana 3+ -teksti. Nyt lopetan hysteerisen testishow´ni ja jään odottelemaan ultranäkymiä... Jännittää ihan mielettömästi! Eilen ja tänään on ollut vatsassa (kohdun tienoilla?) sellaisia kipeitä tuikkaisuja. Ne eivät kumma kyllä tunnu toistaiseksi ollenkaan pelottavilta, vain siltä että jotain siellä tapahtuu. Rinnat tuntuivat eilen myös ensimmäistä kertaa suuremmilta ja aremmilta, tänään vain vähän suuremmilta. Miesraukka muuten järkyttyi sydänjuuriaan myöten, kun valistin häntä, että joillain naisillahan ei rinnat juurikaan kasva raskauden aikana :D Olikohan se ressukka odottanut heti lapsen jälkeen eniten niitä jättiläisbuubseja...?

Tähän asti olen kiertänyt kaukaa kaikki raskausaiheiset keskusteluketjut. Nyt olen pikkuisen uskaltautunut kurkkimaan ainakin näillä samoissa päivissä olleiden ketjuja. Sattuipa sitten silmääni eräs ketju, jossa tilitettiin niitä asioita jotka raskaudessa eniten ärsyttävät. On se vaan jännä, miten eri lähtökohdista ihmiset tätäkin vaihetta elävät... Uskon, että useimpiin vaivoihin ja ärsytyksen aiheisiin suhtautuu hieman eri tavalla, jos raskaus ei ole tullut helposti. Ihmettelin, kun monia tuntui ärsyttävän läheisten holhoaminen raskaana ollessaan. Itsestäni tuntui aivan ihanalta, kun rakas, läheinen ihminen (ainoa, joka asiasta lisäksemme tässä vaiheessa tietää) kehotti minua nyt olemaan varovainen ulkona, kun siellä on liukasta ♥ Ihanaa, että saan olla tässä tilanteessa, jossa joku suhtautuu minuun raskauden takia huolehtivaisesti. Lisäksi joku kertoi miten ärsyttää, kun pitää koko ajan laittaa lapsen etu itsensä edelle, eikä voi ottaa saunasiideriä tai polttaa tupakkaa...?! Lienee sanomattakin selvää, että näin kivikkoisen polun läpikäytyään ei tulisi mieleenkään harmitella moista. (No joo, sellaista en olisi kyllä harmitellut, vaikka olisimmekin onnistuneet helposti...) Itseäni ärsyttää lähinnä se, että en mielestäni tiedä tarpeeksi hyvin mitä minun kannattaisi syödä, että pieni ihmisenalku saisi parhaan mahdollisen lähdön kehitykselleen.

Yritän olla ajattelematta tulevaa ultraa kovin paljon. Pelottaa ihan hirveästi - en tiedä miten kestäisin jos menettäisimme tämän. Tämä on elämämme onnellisinta aikaa ja juuri tätä olemme niin lujasti toivoneet. Voi jospa vain saisimme jatkaa eteenpäin yhtä onnellisina ultrankin jälkeen...! Minulla on sellainen tunne, että kaikki on hyvin. Nyt jos koskaan elämässä haluaisin kuulla olevani oikeassa.

5 kommenttia:

  1. Toivotan sinulle nyt jo paljon onnea ultraan mukaan!! (Voi olla etten pääse sitä enää ensi viikolla sinulle toivottomaan) Sydämestäni toivon että siellä on kaikki oikein mallikkaasti ♥ Ja yritä jaksaa piinailla vielä jonkin aikaa.. Hetki hetkeltä olet lähempänä sitä ultraa! Voimia sinulle!

    VastaaPoista
  2. Voi tätä just halusin tänne tullakin lukemaan, että testi näytti sitä mitä toivoit! Ajattele, enää viikko niin saat toivon mukaan nähdä ekaa kertaa oman pikkuruisenne. Ikimuistoisia hetkiä tiedossa.. <3

    VastaaPoista
  3. Suurkiitos kultaisista kommenteista!!! :) Ja Sadeinalle kävinkin jo toivottelemassa onnea matkaan... Enkeleitä mukaan, jään odottamaan vauvauutisia <3

    Oon edelleen hermoraunio, kun pelkään kuollakseni sellasta tuulimunaa... en vaan kestäis mitään sellaista käännettä.

    Mutta jospa tää kuitenkin onnistuis...!? Lähempänä haaveen toteutumista onneksi ollaan kuin koskaan ennen :)

    VastaaPoista
  4. Ihanaa muru,et testi näyttää juuri niinkuin sen pitääkin <3 Ja tosiaan ei olisi enää montaa päivää,kun näätte sen maailman ihanimman näyn<3 Olen niin äärettömän onnellinen teidän puolesta,joka päivä ajattelen sua ja tätä ihanaa aikaa jota nyt elät!

    VastaaPoista
  5. Barba: Kiitos kulta <3 Sitä toivotaan, että se näky tiistaina nähdään... ihan hirveää tämä jännittäminen. Ja tunne on molemminpuolinen: oon niin onnellinen teidän puolesta :)

    VastaaPoista