5.12.2012

Kääntyminen

OMG, nyt se sitten otti ja kääntyi. Meidän pikkuinen poika, selältä mahalleen. Tarkemmin ottaen jo eilen, enkä itse sitä nähnyt, nyyh. Olin asettanut pojan selälleen lelukaaren alle, ja kuuntelin, kun hän ähisi ja puhisi, ja pulisi lelukaaren leluille. Sitten alkoi kuulua tyytymätöntä, itkuntapaista ääntelyä, ja kun menin katsomaan, siellä se oli mahallaan ja jäänyt jumiin. Parin päivän päästä tulee 3kk täyteen, eli aika aikaisin poika on vissiin liikenteeseen pyrkimässä. On kyllä kovasti yrittänytkin liikkua, aina haluaisi eri asentoon, jossa juuri parhaillaan on. Ja samantien, kun laitettiin ensimmäisiä kertoja mahalleen, alkoi ähisten yrittää eteenpäin. Tänään ei sitten kuitenkaan ole enää kääntynyt, katsotaan koska seuraavan kerran.

Rotasta selvittiin sillä yhden illan itkulla, tosin sitäkin hirveämmällä. Soimaan itseäni siitä, että en tohtinut antaa sitä Panadolia etukäteen. Yritän aina välttää turhaa lääkkeiden käyttämistä, mutta nyt välttelin sitä kyllä täysin väärässä paikassa. Surettaa, kun tietää, että olisin sillä voinut estää pikkuisen kärsimyksen. No, ensi kerralla ollaan paljon viisaampia. Muuna oireena rokotteista tuli väsymystä, poika on ollut selkeästi unisempi vielä eilen ja tänäänkin. Muuten on ollut onneksi täysin oma itsensä, ja iloisena ja hymyileväisenä aina herännyt. Meidän rakas pieni ♥ Eipä tunnu enää pienet tyytymättömyyskitinät missään sen toissailtaisen jälkeen, ja tuntuu ihanalta tämä onnellinen vauva-arki ♥

Onnellista itsenäisyyspäivää kaikille! : )

1 kommentti:

  1. Nopeasti teillä on opittu kääntymään! Meillä vasta harjoitellaan, mutta kukin omassa tahdissaan :) Ainakin yritän olla sortumatta vauvojen taitojen vertailuun.
    Mukavaa joulun odotusta sinulle! Jotenkin tämä joulun odotus on tuonut vielä onnellisuuslisän tähän vauva-arkeen <3

    VastaaPoista