11.3.2013

Viikonloppu

Meidän vauvan viikonloppu sujui leppoisasti. Perjantaina saamamme vieraat viipyivät lauantaihin, joten aamupäivä oli mukavan touhukas. Sitten pyörähdettiin vauvauinnissa, ihanaa kun poitsu on siitä niin innoissaan! Nyt poika teki yllättäen pienen kakkakepposen heti uinnin jälkeen, ja hömelöt vanhemmat eivät tietenkään olleet pakanneet varavaatteita mukaan... Jouduttiin sitten pakkaamaan poika nakupellenä toppapuvun sisään. Näytti onneksi tarkenevan mainiosti. Uinnin jälkeen uni aina maistuu, joten jätettiin kotiin tultuamme hänet turvakaukaloon nukkumaan, vetelikin siinä lähes kolmen tunnin unet.

Eilinen sunnuntai sujui myös leppoisasti, tosin poitsu oli vähän väsyneen oloinen. Uinaili ekoja päiväunia 3,5 tuntia, ja iltapäikkäreitäkin samat 3,5 tuntia. Oli siinä välillä pari tuntia hereillä, ja toki kovin touhukkaana. Illalla oli sitten pitkästä aikaa ihme iltahulina, uni oli ensin tulossa, mutta hävisikin sitten, ja vaati kauhean parkumisen, ja lopulta vielä vellitilkan, että sieltä se sitten lopulta tuli. Poika taisi yöllä herätä kerran kohkaamaan jotain, asettui suht helposti tutilla. Aamulla heräsi kuudelta puoleksi tunniksi pulisemaan, kääntyi poikittain ja touhusi jalkansa pinnojen väleihin... nostin ylös, käärin takaisin peittoon ja laitoin tutin suuhun, minkä jälkeen ihme kyllä torkahti vielä tunniksi. Söi muuten aamulla hurjan miehekkään annoksen: koko satsin puuroa ja päälle vielä puolikkaan purkin luumusosetta, lisäksi vähän vettä ja maitoa.

Kerrottakoon myös, että itselläni on tänään suuri juhlapäivä: jalkaan "sujahtivat" ekaa kertaa alkuraskauden jälkeen vanhat farkut! Testasin varmuuden vuoksi kolmia pareja ; ) Eihän ne varsinaisesti imarrelleet, mutta menivätpähän kuitenkin jalkaan, että sellainen iloinen perhetapahtuma täällä :D

1 kommentti:

  1. Hih! Mä käyn kanssa tuolla farkkuhyllyllä ajoittain :) onneksi on nyt kahdet farkut ja vihdoin on saanut työntää nuo raskaushousut POIS!

    VastaaPoista