30.11.2011

Nollaultrasta tositoimiin

Tänään oli nollaultra, ja kaikki näytti siltä kuin pitääkin.

Huomenna siis alkavat pistokset! Olisivat alkaneet jo tänään, mutta koska mulla työt on iltapainotteisia tulevina viikkoina, haluan suosiolla pistää aamulla niin selviän vähemmällä säätämisellä. Saa nähdä, mitä kroppa tykkää uudesta tuttavuudesta, Menopurista... Annostus 225 IU. Synarelan sumuttamista jatketaan taas punktioon saakka. Aiemmin sen määrä puolitettiin pistosten alkaessa, mutta uusi lääkäri sanoi, että pidetään annostus yhtä suurena (4 sumua/päivä) jatkossakin. Kuulemma on tullut parempia tuloksia, kun oma hormonitoiminta pidetään kokonaan alhaalla hoidon ajan, joten sitä kokeillaan. Seurantaultra on maanantaina 5.12.

Ihanaa lopultakin aloittaa hoito, vaikka se ei kovin ihmeellisiä tuntemuksia herätäkään, kun tämä kaikki sujuu jo niin rutiinilla... Mutta jaksan kuitenkin onneksi vielä toivoa! Toivon ja rukoilen, että tämä olisi nyt lopultakin se kerta, kun onnistumme. Haluaisin aloittaa uuden vuoden täysin erilaisissa tunnelmissa kuin aiemmat... En uskalla edes ajatellakaan, miten ihanaa olisi aloittaa uusi vuosi raskaana. Täytyy myöntää, että tuntuu tosi epämukavalta ajatella, että testipäivä sattuu joulun tienoille :/ Että pelataan tunnelman osalta upporikasta tai rutiköyhää: joko piehtaroidaan murheen alhossa, tai sitten ollaan niin onnellisia, että en pysty sitä edes ajattelemaankaan...

No, kunhan nyt saataisiin soluja...Kunhan ne hedelmöittyisivät. Ja jakautuisivat, ja... niin edelleen. Voi kun päästäisiin siirtoon ainakin. Ihan hassua, että koko tämä piiitkä aika, joka odoteltiin tätä uutta hoitoa menikin ohi nopsasti kaiken hauskan (ja kiireen) merkeissä, ja tässä sitä taas ollaan, jälleen uutta hoitoa aloittamassa. Päiväni murmelina -fiilis. Jälleen kaikki samat tunteet edessä, kaikki samat pohdiskelut, ajatukset ja kropan kuulostelut. Ja silti tämä hoito on kokonaan uusi! Tulee uudet solut ja uudet alkiot (toivoakseni), ja tämä on ihan oikeasti taas kokonaan uusi mahdollisuus.

Voi kun nyt olisi jo meidän vuoro ♥

2 kommenttia:

  1. Voi kunpa!
    Mutkin lääkäri uhkasi passittaa veritestiin jouluviikon alussa, joten suunnillen samoihin aikoihin taidetaan piinailla :)

    Toivottavasti lääkärin vaihto oli oikea valinta ja vihdoin tulisi enemmän/parempia soluja ja se onnistuminenkin <3

    VastaaPoista
  2. Peukut ja kaikki on pystyssä!!!Voi kumpa tosiaan tämä olisi nyt se kauan kaivattu,hyvin päättyvä hoito <3

    VastaaPoista