15.10.2011

Pieni kuulumispäivitys

Olen ollut pitkään hiljaa, koska ei ole ollut mitään sanottavaa.

Edelleenkin olen jotenkin lamaantunut, enkä oikein osaa muuta kuin odottaa tulevaa. Tällä viikolla on ollut paljon töitä ja on pitänyt kiirettä, se jatkuu vielä muutaman päivän. Tänään pidän vapaata, mutta huomenna lähden lyhyelle työmatkalle.

Uusi klinikka on nyt sitten valittu. Se oli vaikeaa, kun oli pari lupaavaa vaihtoehtoa, mutta toinen sitten kuitenkin tuntui enemmän oman kuuloiselta.

Veimme historiatietomme sinne lääkärin tutustuttavaksi ja menemme ensikäynnille ensi keskiviikkona. Vähän jännittää mennä ihan uuteen paikkaan! Jos hyvin käy, ja lääkäri on samoilla linjoilla itse laatimani hoitosuunnitelman kanssa (heh), aloitan sumuttelun jo samana päivänä, eli sitten onneksi loppuisi tämä toimettomana odottelu. Jännä kuulla, mitä mieltä lääkäri on historiastamme, kannattaako jo kokeiltuja keinoja vai haluaako kenties kokeilla jotain aivan uutta, suositteleeko lisäkokeita ja niin edelleen. Vähän malttamaton olen, mutta aion kyllä pitää jatkossa jalat tiukasti maassa. Katsotaan, mitä tuleman pitää. 

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti ensikäynti uudella klinikalla olisi huippu ja pääsisitte jatkamaan pikaisesti :) Voimia ja kaikkea hyvää sinulle toivon <3

    VastaaPoista
  2. Miten meni!? T: malttamaton vierelläkulkija

    VastaaPoista